L’AEH les Franqueses jugarà la Fase Final del Campionat d’Espanya cadet femení

L’AEH les Franqueses jugarà la Fase Final del Campionat d’Espanya cadet femení

Les vigents campiones de Catalunya s’han imposat al sector F que s’ha jugat, des de dijous 23 i fins diumenge 26 de maig, al Poliesportiu Municipal de Corró d’Avall i al Pavelló Tagamanent de Canovelles.

L’equip cadet femení de l’Associació Esportiva Handbol les Franqueses no oblidarà fàcilment el sector del Campionat d’Espanya disputat des del dijous 23 i fins al diumenge 26 de maig al Poliesportiu Municipal de Corró d’Avall i al Pavelló de Tagamanent de Canovelles. Les franquesines s’han imposat als tres rivals amb qui s’han enfrontat i d’aquesta manera han aconseguit la classificació per la Fase Final del Campionat d’Espanya.

Les jugadores que dirigeix Xavier Canalejas s’han mostrat molt fortes durant tot el sector i ja des del primer dia han deixat clares les seves intencions. Les franquesines han obert el sector amb el rival més assequible, el Transportes Royo Calasancio, a qui van derrotar còmodament per 41 a 13. Més complicat va ser el segon partit, jugat al Pavelló de Tagamanent de Canovelles per la coincidència al Poliesportiu de Corró d’Avall amb el Circuit 3X3 de la Federació Catalana de Basquetbol. A Canovelles l’AEH les Franqueses va anar remolc del BM Hiessur Lauro gairebé des del xiulet inicial i va arribar al tram final de partit amb una mínima desavantatge d’un gol. Una situació que va desembocar en un final frenètic en el que la victòria es va decidir després d’una bona defensa i un gol que valia la possibilitat de jugar el partit decisiu l’endemà. La victòria per 28 a 27 va desfermar l’eufòria entre la multitud de seguidors que van acompanyar a l’equip a Canovelles. Una victòria que obria les portes del partit decisiu davant del Madrid Base Villaverde, aquest cop si, al Poliesportiu Municipal de Corró d’Avall. Un partit que les jugadores de Canalejas van dominar i on van tornar a desplegar el seu millor handbol per certificar una victòria per 27 a 20 que classificava a les franquesines entre els 8 millors equips del Campionat d’Espanya cadet femení.

Una Fase Final que es jugarà entre el 5 i el 9 de juny a Tarazona i que ha enquadrat a l’AEH les Franqueses al grup 2, on s’hi troben també A.D. Prado Marianistas, Aula Valladolid Bar Skua i Restaurante las Torres BM Jota. A l’altre grup hi jugaran Helvetia Anaitasuna, Balonmano Leganés, Grupo USA H. Mislata UPV i Kukullaga Etxebarri.