Les germanes Abant revolucionen la 1a Jornada Corró d’Amunt sobre Rodes

Les germanes Abant revolucionen la 1a Jornada Corró d’Amunt sobre Rodes

Les divuit vegades campiones del món han pogut comprovar la passió per la bicicleta que es respira a Corró d’Amunt.

El dissabte 13 de juliol, dins del programa d’activitats de Festa Major de Corró d’Amunt, ha tingut lloc la primera Jornada Corró d’Amunt sobre Rodes que ha aplegat a un gran nombre d’aficionats al BikeTrial. L’activitat ha estat organitzada pel Club Ciclista Corró d’Amunt en el marc de Les Franqueses del Vallès, Vila Europea de l’Esport 2024.

Durant el matí els més petits del municipi han pogut posar a prova les seves habilitats en el circuit de Bike Trial sota l’atenta supervisió de les germanes bessones, Mireia i Gemma Abant, divuit vegades campiones del món de Bike Trial, que els han instruït i han pogut comprovar la passió per la bicicleta que es respira a Corró d’Amunt. A més a més, els membres del Club Ciclista Corró d’Amunt han realitzat un taller sobre reparació de bicicletes que ha comptat amb una alta participació.

El plat fort de la jornada ha arribat cap el migdia quan les germanes Abant han protagonitzat una impressionant exhibició deixant el públic bocabadat amb exercicis i filigranes sobre obstacles i, fins i tot, sobre persones voluntàries. L’actuació ha culminat amb un salt a la comba sobre bicicletes i s’ha tancat amb la signatura de pòsters per part de Mireia i Gemma Abant.