Els veterans del FC Barcelona s’enfrontaran diumenge al CF Les Franqueses

Els veterans del FC Barcelona s’enfrontaran diumenge al CF Les Franqueses

El Camp de futbol Municipal de Corró d’Avall acollirà aquest partit commemoratiu de Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024.

Aquest diumenge 15 de setembre, a les 12 del migdia al Camp de futbol Municipal de Corró d’Avall, es disputarà el partit commemoratiu de Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024, que enfrontarà a un equip de veterans del FC Barcelona i al primer equip del Club de Futbol les Franqueses. Un partit d’exhibició, amb entrada gratuïta per a tothom, que portarà a les Franqueses del Vallès a alguns dels jugadors que van formar part del mític Dream Team blaugrana.

En la convocatòria blaugrana hi apareixen els noms d’exjugadors de l’equip que dirigia Johan Cruyff com el franquesí Sergi Barjuan, Albert ‘Chapi’ Ferrer, Jesús Mariano Angoy i Eusebio Sacristán. A banda, aquest diumenge jugaran a les Franqueses exjugadors blaugrana com Gerard López, Samuel Okunowo, Jonathan Soriano, Santi Ezquerro o Dani Tortolero, entre molts d’altres. Un combinat ple de qualitat que posarà a prova a l’equip local, un CF les Franqueses que juga actualment a la Segona Catalana i que es troba en plena pretemporada.

La jornada comptarà amb la presència del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Abel García Marín, així com amb l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Juan Antonio Corchado Ponce, i el regidor d’Esports, Carlos Munzón Cruz.

whatsapp image 2024 08 30 at 14.05.51