Èxit de la jornada comarcal de bàdminton de Les Franqueses del Vallès

Èxit de la jornada comarcal de bàdminton de Les Franqueses del Vallès

Fins a 25 nenes i nens de 3 clubs de bàdminton de la comarca i Catalunya participen en aquesta jornada organitzada pel Consell Esportiu comarcal i el Patronat Municipal d’Esports.

Aquest diumenge 17 de març ha tingut lloc al Pavelló Poliesportiu Municipal de Corró d’Avall una nova jornada comarcal de bàdminton. Una matinal, organitzada pel Consell Esportiu Comarcal del Vallès Oriental i el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses del Vallès, que ha aplegat a més de 25 nenes i nens, d’entre 7 i 18 anys, de fins a 3 clubs de la comarca i de Catalunya, el club amfitrió, la secció de bàdminton del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses, el Club Bàdminton la Garriga i el Club Bàdminton Bellaterra.  

Una Jornada comarcal de Bàdminton que vol ser un pol de trobada entre els nois i noies dels diversos clubs participants i una manera de continuar aprenent i progressant en aquest esport i en els valors que representa. Una competició organitzada en una primera fase grups que ha donat pas a les fases eliminatòries però que busca per sobre de tot la participació activa de tots i totes les nens i nenes participants. Un sistema de competició que assegura un mínim de 5 partits jugats per tots i cadascun dels participants.

Una bona manera de continuar practicant aquest esport alhora que es creen llaços amb nenes i nens d’altres clubs de la comarca i de Catalunya.