Més de 300 bikers prenen la sortida de la 22a Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point de Corro d’Amunt Gran Premi les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024

Més de 300 bikers prenen la sortida de la 22a Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point de Corro d’Amunt Gran Premi les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024

El nou sentit del circuit, que es va haver de canviar per les obres de la carretera BV 5151, va ser tot un èxit.

Més de 300 bikers han participat aquest diumenge a la 22a edició de la Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point de Corró d’Amunt Gran Premi les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024. Una prova organitzada pel Club Ciclista Corró d’Amunt i Ocisport, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Biking Point, que ha estat tot un èxit malgrat el canvi de sentit del recorregut, obligat per les obres de la carretera BV 5151, i que un any més ha estat Memorial Toni Costa. Un canvi de sentit que ha agradat als participants i que ha endurit el recorregut, convertint-lo en un circuit més tècnic i exigent. Unes modificacions que no han passat desapercebudes pels equips participants que l’han valorat molt positivament, tal i com ha fet també l’organització. En aquest sentit, el president del Club Ciclista Corró d’Amunt, Josep Mauri, ha expressar la seva satisfacció pel resultat del canvi en el circuit ja que tot i les obres “ens ha sortit un circuit gairebé perfecte, amb una sortida perfecte i un circuit realment bo. La gent està molt contenta amb aquest canvi i s’ha d’agrair a la gent jove del club que són els qui s’han dedicat a confeccionar el nou recorregut de la cursa. Han fet un gran esforç i s’han sortit amb la seva. Han fet un circuit realment espectacular”.

Marta Cano, en dones i Jofre Cullell, en homes, han estat els guanyadors de la categoria elit, aconseguint imposar-se a tots els seus rivals i demostrant el seu domini en el què és la tercera prova del calendari de la Copa Catalana Internacional. Marta Cano s’ha imposat amb un temps de 1 hora 16 minuts i 19 segons per davant de Karla Löffelmann, que ha estat segona amb un temps de 1 hora 18 minuts i 29 segons. La tercera posició del calaix ha estat per la catalana Nuria Bosch que ha finalitzat la prova amb un temps de 1 hora 19 minuts i 7 segons. En la categoria masculina Jofre Cullell ha demostrat el seu bon moment de forma aconseguint la victòria amb un temps de 1 hora 18 minuts i 19 segons seguit de prop per Didac Carvacho, amb un temps de 1 hora 19 minuts i 1 segon i de Marek Rauchfuss, que ha estat tercer, amb 1 hora 19 minuts i 38 segons.

Una matinal de bicicleta de muntanya que ha començat ben d’hora al matí amb les categories inferiors i les categories de veterans, i que ha acabat amb la cursa elit i sub23 passades les dues de la tarda.