17 medalles del Club Esportiu Karate Nokachi al Campionat de Catalunya de Karate. Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024

17 medalles del Club Esportiu Karate Nokachi al Campionat de Catalunya de Karate. Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024

Fins a 34 clubs d’arreu de Catalunya participen en el campionat català benjamí, aleví, infantil i juvenil que organitza la Federació Catalana de Karate i Disciplines Associades.

El Pavelló del Club Bàsquet Granollers ha acollit, el dissabte 10 de febrer, el Campionat de Catalunya de Karate. Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024. Una competició, organitzada per la Federació Catalana de Karate i Disciplines Associades, amb el suport de l’Ajuntament de les Franqueses i el Club Esportiu Karate Nokachi, que ha aplegat a prop de 350 participants vinguts d’arreu de Catalunya.


Precisament el club amfitrió ha estat un dels protagonistes de la jornada penjant-se fins a 17 medalles en les 4 categories en joc. El Club Esportiu Karate Nokachi ha aconseguit 4 ors, els de Neizan Núñez, Unai Rojano, Aitor Fernández i Cloe Montejano, 5 plates, per a Daniel Tonkykh, Milagros Paredes, Aina Rodríguez, Aya Chanti i Adrián Jiménez, i 8 medalles de bronze, per a Jaume Romero, Laia Fortes, Adam Yechou, Lucia González, Claudia Calvo, Nara Rodríguez, Carlota Melich i Aina Rodríguez.


Un campionat de Catalunya que ha començat amb les categories benjamines i que ha entregat medalles als millors de cada categoria en kumite i kata. Fins a 6 tatamis s’han instal·lat al parquet del pavelló granollerí per poder donar cabuda als prop de 350 participants que han pres part en aquest campionat català que enguany forma part dels actes de celebració de Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024.


L’alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado, i el regidor d’Esports, Carlos Munzón, han compartit una estona amb els karatekes del Club Esportiu Karate Nokachi i han pogut copsar l’ambient d’aquesta gran cita anual del karate català. El Campionat de Catalunya de Karate. Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024 també ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Karate i Disciplines Associades, Josep Bosch i Espinalt.


Tota una festa del karate català que ha posat el seu punt final, cap a les 15 h de la tarda, amb les categories juvenils i que ha reunit un nombrós públic a les graderies durant tota la jornada.